Nakon više meseci bez koncerata u gradu u kome se rock’n’roll svira glasno, bend MORTAL KOMBAT je među prvima zakazao koncert u Novom Sadu. Kao gosti, nastupiće sastav iz Subotice D ZOO. 

 
Mortal Kombat je metal/pank bend iz Beograda oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima, koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i sveta u kome živimo. Iza sebe imaju četiri albuma i bezbroj koncerata koji se dugo prepričavaju.
D ZOO iza sebe imaju dva albuma i rade na novom materijalu koji će u narednom periodu predstavljati kao singlove. Bend D ZOO u muzičku scenu želi da unese novu energiju, želju za drugačijim komuniciranjem i razumevanjem realnosti, što im sa sigurnošću već godinama u nazad, odlično ide.
 
Koncert na otvorenom održaće se 19. septembra na Novosadskom sajmu, a početak je zakazan za 19 časova. 
Za samo dva dana od početka prodaje ulaznica, prodato je više od pola kapaciteta koji je striktno ograničen na 500 ljudi, stoga apelujemo da do svoje ulaznice dođete što pre. Ulaznice po ceni od 1000 dinara su u pretprodaji, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane koštaće 1200 dinara.

Prodajna mesta: SHAMROCK BAR (Mite Ružića 5, Novi Sad); FELIX (T.C. Sremska bb, Beograd); TICKETS prodajna mreža (https://bit.ly/2k57dTD); TICKETS kupovina preko interneta (https://bit.ly/3gWOUY4).

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here