Jedan od najpopularnijih bendova u regiji, Repetitor, nastupiće će kao glavni izvođač na 14. Tabor Film Festivalu koji će biti održan u dvorcu Veliki Tabor od 7. do 10. jula, a pridruži će im se i Naxatras, grčka psychodelic rock atrakcija kojoj će to biti prvi nastup u Hrvatskoj. Impresivan muzički opus uz spomenute bendove čine još Rundek Cargo Trio, Kultur Shock, Kries, ABOP, Pridjevi, Radio Aktiv, Rolin Humes, FOR i Breakdown.


fotka Repetitor 2 autor Luka Knežević - StrikaTabor Film Festival osim obilja kvalitetnih kratkometražnih filmova iz celog sveta i dobre muzike,  ove godine nudi i mogućnost gledanja završnih utakmica 15. Europskog nogometnog prvenstva koje će se održati u Francuskoj, i to na velikim filmskim platnima što će sigurno pružiti poseban doživljaj svim ljubiteljima fudbala. Uz to će, posetioci će u toku  festivala biti u prilici da pogledaju četiri izložbe u Muzeju Veliki Tabor i se upoznati s bogatim kulturnim nasleđem Hrvatskog zagorja. 

 

fotka TFF1Organizatori najavljuju i muzički takmičarski deo  za bendove koji će biti otvoren početkom juna, a pobednici će zaokružiti ovogodišnji lajnap i dobiti priliku da se predstave u prekrasnom ambijentu i akustici dvorca Veliki Tabor.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here