Pančevački bend Ljubičice otkrio je datum i mesto  održavanja velikog  beogradskog koncerta. Grupa će 26. aprila nastupiti u Velikoj Sali Doma Omladine Beograda. Ovim događajem Ljubičice započinju koncertnu sezonu, koja će do kraja godine obuhvatiti turneju po Srbiji, nastupe na  letnjim festivalima, ali i koncerte u   regionu. Povodom najavljenog koncerta, bend  jednoglasno izjavljuje:

“Za nas je Beograd tačka u kojoj stvari počinju i završavaju se, a Dom omladine je posebno važno mesto na kom su se događale prekretnice u životu Ljubičica. Ovim koncertom ćemo zatvoriti jedno veliko poglavlje u našem radu i otvorićemo sezonu malo drugačijih koncerata Ljubičica. Želimo da pozovemo sve prijatelje i fanove da nam se pridruže u Beogradu, da podelimo sve to što se u nama skupljalo odavno. Već dugo razmišljamo o baš ovakvom koncertu koji ćemo uraditi po svojoj želji i uslovima, i mnogo smo uzbuđeni zbog toga.”

Prolećnim koncertom u Beogradu, bend proslavlja uspeh koji im je doneo drugi studijski album, “Dok čekamo pad” (2023), po mišljenju mnogih domaćih i regionalnih kritičara, jedan od najboljih albuma prošle godine.

“Dok čekamo pad” je pre nekoliko dana, u okviru festivala MENT, dobio nagradu za album godine, koji dodeljuje  Regionalno udruženje nezavisnih diskografa, RUNDA, dok je naslovna pesma sa ovog albuma nagrađena  prestižnom nagradom Milan Mladenović.

“Zahvaljujemo se Rundi na nagradi, kao i svima koji su glasali. Vrlo smo ponosni i zahvalni na svemu. Rundina nagrada je savršena višnjica na šlagu ovog izdanja i odličan podstrek samopouzdanju koje je tako neophodno da bismo usmerili punu pažnju na naše sledeće izdanje. Hvala!”, izjavljuje bend.

 Prolećnim koncertom u Beogradu, bend proslavlja zasluženi uspeh albuma koji se krajem godine pojavio  na ekskluzivnom ljubičastom vinilu (Menart), a podrška i gosti na koncertu biće Egret, pančevački muzičar i producent sa svojom ekipom.Predgrupa će početi koncert u 20:30 časova, a Ljubičice na scenu izlaze u 21:15 časova.

Karte za  koncert Ljubičica u Domu omladine Beograda su u prodaji i možete ih, po ceni od 1.500,00 din  nabaviti putem sistema www.efinity.rs, na prodajnim mestima Efinity Blagajna Štark Arene, Blagajna Dom Omladine, TC Rajićeva (I sprat), kao i preko partnera, odnosno na više od 1000 prodajnih mesta Moj kiosk, kao i putem Efinity aplikacije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here