Okosnicu benda Poez11a na nastupima čine Ivan Ilić (vokal, tekstovi, muzika, gitara), Željko Ljubić Piti (muzika, gitara), Jelena Ilić (violina), Vukašin Jelenković (klavir), Miloš Vojvodić (bubanj) i Filip Savić (bas). 

Menart SrbijaPoez11a saradnju počinju pesmom „Voda”, čiji su autori muzike Željko Ljubić Piti, a teksta Ivan Ilić. U snimanju singla “Voda” svoj doprinos su dali i Darko Urošević na bubnju, Miroslav Užarević na basu, Andrej Maksimović na trubi. Pozadinske vokale je otpevala Natalija Stamenković, dok je Slobodan Radojković učestvovao kao snimatelj i gitarista.

“Vodu” možete slušati putem linka: OVDE! 

 Spot je uradio dugogodišnji saradnik i prijatelj benda Vladimir Grčić. Spot za pesmu “Voda” možete pogledati odmah! 

Tokom godine možete očekivati i prvi studijski album grupe za čiju produkciju je angažovan poznati hrvatski muzičar, inženjer zvuka i muzičke produkcije Vedran Peternel (Darko Rundek, Dimitrije Dimitrijević,Igralom, kompilacije: Zagreb Calling i Zvučni zid).

Frontmen Ivan Ilić priča kako je došlo do saradnje sa Vedranom:

„Kontaktirao sam Vedrana, poslao pesme i izneo naše planove. Vedran je pozitivno reagovao na predlog saradnje, tako da će sada biti producent na albumu, koji će se pojaviti tokom ove godine.”

Kako zvuči saradnja grupe Poez11a i producenta Vedrana Peternela možete čuti već na njihovom prvom singlu „Voda”, koji je postavljen na sve digitalne muzičke platforme. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here