Pesma “Meksikanac” muzičara Nikole Pejakovića Kolje od objavljivanja 1. aprila do sada zabeležila je respektabilnih preko 150.000 pregleda na jutjubu, i brojne pohvalne komentare korisnika.

Kolja je “Meksikanca” (Long Play) objavio kao samostalni singl i video, prvi autorski rad nakon hvaljenog albuma “4 prsta” (Long Play 2018), usred pandemije Kovid-19, kao “mali podstrek ljudima”. Rok kritičar poznat po oštrom peru i jeziku Zli Hadžo odmah je pozitivno ocenio “Meksikanca”, navodeći da je to “duhovita, opuštajuća zajebancija, ali nikako banalna”.

S druge strane, “Meksikanca” su na jutjubu zasuli brojni pozitivni (oduševljeni) komentari slušalaca (fanova), među kojima Aleksa Vuletić kaže da je “Kolja nacionalno blago”, a Zvonko Kukavica da je “manit čovik i genijalac… ne moš mu ništa, kapa doli majstore”.

“Gospodine Pejakoviću pa vi ste gigant!”, uzvikuje Jasenka Radović, dok Patricia Valdeon samo pozdravlja sa “Saludes desde Mexico!!!”, a Mauricio Vidales Garcia traži napisane stihove sa “¿Alguien podria escribir la letra?”. Uživajte u “Meksikancu” i ostalim komenatrima, kojima možete dodati i svoj…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here