Smederevski sastav ALOGIA poneo je vrednu nagradu sajta Akademia Music Awards za najbolji metal/hard core album tokom januara 2015. godine. Ova nagrada dodeljena je za izdanje „Elegia Balcanica“ koji je bend objavio prethodne godine za etiketu Miner Recordings. 


Slika 02


  • U emisiji 18, sezona 2, subota 31. januar 2015 od 00.05h – 02.00h, Miner Recordings i bend Alogia najbržim slušaocima poklanjaju tri diska benda Alogia – „Elegia Balcanica“ koji je poneo je vrednu nagradu sajta Akademia Music Awards za najbolji metal/hard core album tokom januara 2015. godine. Uskoro očekujte, najneobičniji intervju sa Srđanom Brankovićem – AlogiA. 

Glavni čovek u žiriju koji je odlučio o ovoj tituli je niko drugi do Ken Wilson, koji piše za izvođače kao što su Beyonce, Alicia Keys, Whitney Houston, Mariah Carey, Michael Jackson, Seal, Sade i drugi. Bend je uz ovu nagradu dobio i promotivnu kampanju po svetskim radio stanicama, kao i šansu da nastupi na brojnim festivalima, a mi smo sigurni da će je oni iskoristiti.

Moram da ti kažem da iznad svega poštujemo i cenimo vaš veliki uspeh. Još je veći kada znamo odakle je nastao i koliko je talenta, rada i ne znam još čega bilo potrebno da se prebrode sve muke sredine u kojoj se nalazimo.

Ne znam da li ste svesni šta ste uradili, jer niste osvojili samo nagradu, već ste zapušili usta svima koji sumnjaju u RnR na ovim prostorima. Pokazali ste mladim muzičarima da se može ukoliko shvate da moraju da rade, a ne da kenj… kako su fenomenalni. A ovim nabeđenim da shvate da kvalitet i rad prolaze, bez obzira na to što svim silama prezentuju samo onu prizemnu i minimalističku muziku. 

Zbog toga nam predstavlja čast i zadovoljstvo što si bio deo naše emisije – rekao je Predrag Jovanović, jedan od autora i voditelja emisije “Druga strana računara” Radio Beograd 1

DRUGA STRANA RAČUNARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here