Nakon kraće pauze, iz pera Gorana Boškovića, stiže novi singl grupe Fluentes “Zadnji ljetni dan”

Pesma „Zadnji ljetni dan“ je najavna pesma za drugi, nadolazeći album „Putnici“ koji bi trebalo da izađe u oktobru. Pesma koja nam govori o tuzi i nostalgiji koja nas obuzme kad leto završi, kada se iz one čarolije odmora i dobrih vibracija vraćamo u svakodnevnicu koja je puna obaveza.

Na albumu „Putnici“ naći će se 12 pesama, od toga 5 novih, još neobjavljenih. Pesme su nastajale u periodu od 2017. godine pa sve do danas.

Album Putnici priča je o putovanju koje smo kao bend prošli u zadnje tri – četiri godine. Do pre četiri godine benda nije ni bilo, postojali su ljudi koji su samo prolazili kroz njega. Davor, Andrej, Tomo, Matija, Želja i ja smo iznenada i bez plana postali porodica. Počeli smo da putujemo kroz pesme i njihovo stvaranje bez zadrške i fige u džepu. Stvarali smo muziku u koju verujemo i koja je deo svakog od nas. Rezultat svega toga je ovaj album koji slika nas takve kakvi jesmo: često blesavi, nekada izgubljeni i bez cilja ali uvek čvrsto uvereni u ljubav i ljudsku dobrotu.“ – izjavio je Goran Bošković.

Pesmu „Zadnji ljetni dan“ slušajte na streaming servisima ovde

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here