Zbog izuzetnog interesovanja publike, Darko Rundek i njegova Ekipa održaće 25. avgusta u Beogradu i treći koncert, pored ranije najavljenih nastupa 23. i 24. avgusta u Botaničkoj bašti Jevremovac, jednom od najlepših gradskih prostora na otvorenom. 

Foto: Vlasta Prohaska
Rundek i Ekipa će tokom tri koncertne večeri promovisati aktuelni album “Brisani prostor”. 
Jedinstveni prostor Botaničke bašte je savršeno mesto za muzički susret sa Darkom Rundekom koji je i veliki zagovornik očuvanja životne sredine. 
Na predstojećim koncertima neće biti jednokratnih plastičnih čaša, već će se za piće služiti samo trajne plastične čaše, običaj uspešno ustanovljen na prethodnom koncertnom druženju sa Beograđanima tokom manifestacije “Dani Darka Rundeka” u Domu omladine Beograda početkom 2019. godine. 
Čaše će biti deljene na ulazu na koncert i biće poklon svakom posetiocu. 
“Brisani prostor” Rundeka & Ekipe, sastavljen od dva CD EP-a sa po pet snažnih pesama, prvi je album posle „Haustora” na kom se pored Rundekovih pojavljuju kompozicije i tekstovi drugog autora, ovoga puta basiste Roka Crnića (Porto Morto). Sa “Brisanog prostora” (2020 Menart  i Long Play) do sada su skinuti singlovi “Unutarnji glas”, “Tko su svi ti ljudi”, “Mila” i Voljeti stvarno”. 
U Botaničkoj bašti nas 23, 24. i 25. avgusta s početkom od 19.30 časova očekuju Darko, Roko, trubač Igor Pavlica, saksofonistkinja Ana Kovačić, bubnjar Silvio Bočić i perkusionista Miro Manojlović.
Ulaznice po ceni od 2.000 dinara se mogu nabaviti na svim prodajnim 
mestima sistema Tickets kao i na sajtu www.tickets.rs.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here