Elektro pop duo Nipplepeople održaće koncerte ovog leta u Novom Sadu i Beogradu, posle pauze od više od godinu dana izazvane epidemijom virusa korona. Prvi nastup očekuje nas 13. avgusta u Promenadi u Novom Sadu (20,00h), a drugi 22. avgusta u beogradskoj Barutani (21,00h).

Foto: Nemanja Đorđević

Karte za koncert u Novom Sadu, po ceni od 1,200 dinara mogu se nabaviti preko prodajne mreže www.gigstix.com, a karte za beogradski nastup, takođe po ceni od 1,200 dinara mogu se nabaviti preko prodajne mreže www.tickets.rs. Na oba koncerta će važiti i karte kupljene za odložene nastupe benda planirane u martu 2020. godine.

Na predstojećim koncertima bend će predstaviti novoaranžiranu set listu pojačanu svežim scensko-vizualim elementima. Nipplepeople su tajanstveni, maskirani žensko-muški duo, čija dva singla “Frka” i “Sutra” beleže milionske preglede na Youtube servisu. O njima ne postoji zvanična biografija i nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave. Bend se regionalno pročuo nizom upečatljivih hit pop singlova kao što su “Sutra”, “Broj”, “Bolji”, “Ne volimte” i “Balkan Express”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here