Brojne poznate ličnosti, kompanije, mediji, ljubitelji fudbala i ljudi velikog srca podržali su veliki humanitarni meč fudbalskih zvezda pod nazivom “Asovi za decu” koji će biti održan u utorak, 24. maja 2016. sa početkom u 20h na stadionu Partizana u Beogradu. Sav prihod od utakmice namenjen je izgradnji kliničkog odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu.


Na istorijskoj utakmici života igraće naše najveće fudbalske zvezde. Tim Radomira Antića sa kapitenom Dejanom Stankovićem na čelu na terenu će se suočiti sa timom Bore Milutinovića sa kapitenom Predragom Mijatovićem, a učešće su potvrdili i Nikola Žigić, Milan Lane Jovanović, Mateja Kežman, Mladen Krstajić, Ivica Kralj, Milinko Pantić, Andrija Delibašić, Niša Saveljić i mnogi drugi!

Humanitarni meč “Asovi za decu” biće realizovan u organizaciji Jovana Simića, EXIT fondacije, Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka – NURDOR, FK Partizan, kao i TV Prva i Vision Team.

Ulaznice za veliki humanitarni meč “Asovi za decu”,  po ceni od 300 dinara za Sever i Jug i 500 dinara za Zapad i Istok, od sutra (petak, 20. maj) biće dostupne na prodajnim štandovima u Ušće Shopping centru (II sprat) i tržnom centru Delta City (prizemlje, u blizini pokretnih stepenica).

Prodaja na blagajnama Stadiona Partizana počinje u subotu i trajaće sve do utakmice, dok će ulaznice biti dostupne u nedelju, 22. maja i ponedeljak, 23. maja i na blagajnama Marakane. Karte mogu da se kupe i putem mreže Gigs Tix u knjižarama Vulkan širom Srbije, Mikser House-u u Beogradu, Pariskom magazinu u Novom Sadu i online preko www.gigstix.com, kao i na prodajnim mestima Ticketline. U prodaji su i porodične ulaznice za Istok i Zapad – po ceni od 1000 dinara za tri ulaznice. Sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

Asovi za decu

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here