Grčki NAXATRAS nastupiće u četvrtak, 21. septembra , u novosadskom klubu, The Quarter. Iste večeri nastupiće i sastav Hill. Početak koncerta je u 21 sat.


Naxatras su još jedan u nizu perfektnih muzičkih brendova iz Grčke. Bend koji je nastao 2012. godine i za vrlo kratko vreme uspeo da izbori svoje mesto na međunarodnoj sceni i dosegne visoko kotiran status kao i jaku bazu fanova. Neverovatna blenda stilova od koje su Naxatras napravili svoj upečatljiv zvuk proteže se od starog psihodeličnog roka pa sve do najmodernijeg stoner, rok pa i postrok zvuka. Recenzije njihovih nastupa su prepune emitivnih izjava novinara koji najčešće koriste rečenicu: najbolji lajv nastup kome sam prisustvovao u proteklih nekoliko godina.

Da li je tako, svi ćemo imati priliku da se uverimo 21. septembra u klubu The Quarter.
Specijalni domaćini na koncertu biće bend HillHill je duo, osnovan u Beogradu 2015. godine. Čine ga Darko Marinković (bubnjevi) i Aleksandar Apostolovski (bas i sintisajzeri). Muzika koju stvaraju temelji se na stoner i sludge zvuku sa primesama noise, drone i psychedelic momenata. Iza sebe imaju nekoliko nastupa od kojih su najznačajniji oni sa beogradskim bendom Consecration i bendom Egypt.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here