Beogradska trojka Straight Mickey and the Boyz svoj će prvi nastup u Saxu u sklopu programa “Zvonko Radost predstavlja” iskoristiti za promociju svog novog albuma, a ova svečanost biče održana u četvrtak, 9. maja. Uskoro će biti objavljeno i ime predgrupe koja će im se pridružiti na pozornici. Ulaznice možete kupiti u klubu Sax.

„Jako se radujemo nastupu u Zagrebu, prošlo je skoro godinu dana od INmusica gde nam je bilo fenomenalno, sada novi prostor, Sax, prvi put sviramo tu, novi album, nove pesme. Motivacija je velika, jedva čekamo novo druženje i razmenu energije s publikom“  izjavili su momci iz benda.

Straight Mickey and the Boyz su dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara iz Beograda, koji su utivaje iz raznih stilova rocka stisnuli u prepoznatljiv i karaktera pun izraz. Stilove i žanrove, poput hard rocka, punka, hard corea, garažnog rocka, funka pa čak i avant jazza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro skuvali te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris po dobrom duhu Beograda koji bukti od progresivnih muzičkih zamisli i žestoke energije. Za kratko vreme od kada u javnosti prezentuju svoj groove rock tornado Straight Mickey And The Boyz pokazali  su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti uživo. Članovi benda su Boško Mijušković na basu, Miodrag Cicović na gitari i Danilo Luković na bubnju. I još nešto: „Prosječna dvocevka je prvobitno napravljena za lov na vukove, njeni efekti su spektakularni!“ Tako kažu momci iz benda, a što to znači, samo je jedan način da se sazna. Svi u Sax 9. maja – Zagreb!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here