Leto u Zadru biće sve samo ne usamljeno za perspektivnog saksofonistu Antu Valčića koji je nakon godina šarmiranja rodnog grada jazz obradama najvećih svetskih hitova zakoračio u avanturu stvaranja autorskog materijala.Nakon što se javnosti sredinom aprila predstavio singlom “Lonely Summer”, koji je objavio pod etiketom NOTA BENE iz Zagreba i koji se već zavrtio širom sveta putem digitalnih servisa, prateći video spot donosi svu raskoš letnjih sutona u zagrljaju mora kojima se u prošlosti nisu oteli ni glasni svetski putnici i putopisci.

Režiju spota potpisuje zadranin Budimir Jakša (Bifora Production), a snimljen je na predivnim lokacijama u okolini Zadra (Ljubač). Autor muzike je Ante Valčić, klavijature je odsvirao Saša Miočić, a mastering za pesmu “Lonely Summer” potpisuje Mladen Malek.

Ovim singlom Ante nas uvodi u svoj svet smooth jazza kojem je vrata hrvatskog etera, svojim albumima, širom otvorio svetski poznati saksofonista Igor Geržina. S ovim svestranim muzičarem Ante Valčić sprema uskoro i saradnju na zajedničkom singlu koji će biti stepenica bliže objavi dugosvirajućeg izdanja koje s nestrpljenjem iščekujemo krajem godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here