Žestoki slovenski blues rockeri Captain Morgan’s Revenge objavili su video za singl „My Worst Enemy“ i time najavili novo studijsko izdanje.

„Ova se stvar poprilično razlikuje od prethodnih pjesama. Brža je i tvrđa, što smo si mogli priuštiti s Janezom na gitari. Tekstualno, međutim, mislim da se svatko tko se ikada pogledao iskreno u ogledalo, mogao pronaći sebe i poistovjetiti se s njom“, rekao je autor pjesme Rok Žurga.

Redatelj spota je Vital Butinar u saradnji s ekipom iz agencije Mirror2Mirror, ali u snimanje spota aktivno su uključili i članovi benda.”Morgani” su već sarađivali s Butinarom, čak i primili neke međunarodne nagrade i priznanja, a u šali kažu da su im najviše problema na snimanju činile kravate i odijela jer im to baš nije deo svakodnevice.

Captain Morgan’s Revenge nastao je 2015. u Novom Mestu. Njihova muzika je čista, sirova i iskrena, a r’n’r riffovi pod utjecajem su južnjačkog metala i bluza. Prošle godine izdali su album prvenac „Queen of the Night“ što je rezultovalo velikim brojem koncerata, a za iduću godinu najavljuju novi album te svirački vrlo aktivno leto i jesen.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here