Sana Garić predstavlja je video singl “Deo sebe” koji je ujedno i najava novog EP izdanja sa četiri pesme koji će izdavačka kuća Mascom objaviti tokom leta.
Njen prvi album “Svet za nas“ kritičari i fanovi svrstavaju među najbolje elektro, rok i sint pop izdanja na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni.

Ovog puta ilustracije i animaciju takođe potpisuje Sana Garić, dok je za snimanje bio zadužen Obrad Kokotović, a za finalnu animaciju, postprodukciju, video-montažu i kolor korekciju Anja Plovanić. Video je snimljen na lokaciji HillRiver Studios. „Deo sebe” prati jedinstvenu estetiku Saninih ranijih spotova za pesme „Mantra”, „Nešto u nama”, i „Reč iz filma”, ali je predstavljen i digitalnom animacijom koja je ovog puta možda najbolje oslikala muziku u sklopu sa snimljenim video materijalom.
Nove pesme Sane Garić publika željno iščekuje nakon uspeha prvog albuma „Svet za nas.” Među kritičarima i fanovima vlada mišljenje da album spada u jedne od najboljih elektro, rok, i sint pop izdanja na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni.

Prestojeći EP "Deo sebe" takođe predstavlja novu fazu u muzičkom radu i kombinaciju svežih i starijih žanrova elektronske i plesne muzike, space popa,
i art roka. Sanin karakterističan vokal i autorske kompozicije obojene svežim sint elektro zvukom, predstavljene su u novom svetlu zahvaljujući doprinosu članova
njenog benda.

Donedavno autor i član jedne od najuticajnijih domaćih grupa Darkwood Dub – Milorad Ristić – Miki /bas (Bella Technika), Feđa Tom Franklin/bubanj (Fish in Oil) i Dušan Ristić/gitara priključili su se Saninom bendu i radu na drugom izdanju.

Produkciju, miks i mastering novog EP-a potpisuje Radan Đorđevic – DJ Rahmanee.

Slušajte na svim digitalnim platformama:
https://smarturl.it/sana.garic.deo.sebe

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here