Bend SEVI iz Bugarske, promovisaće na predstojećoj turneji  svoj drugi studijski album “THE BATTLE NEVER ENDS”. Turneja 2016 startuje u petak, 8. aprila 2016. Bend je svim obožavaocima dao naznaku, šta se može očekivati “tajnom” svirkom održanom 23. marta. Zvanična objava albuma uslediće 13. maja u RockIT klubu u Sofiji. 


seviTurneja “The Battle Never Ends” biće održana u više gradova Bugarske, uključujući Staru Zagoru, Plovdiv, Pleven, Russe i Burgas. Tokom letnje sezone, bend će održati nastupe u Rumuniji, Italiji, Švajcarskoj i Francuskoj. 

Sevi bend objavio je prvi singl sa albuma “Don’t Hesitate” u Januaru, a ova pesma ubrzo se našla u vrhu brojnih top lista, kao i mesto na jednoj od radio stanica u Francuskoj. Singl je snimljen u studiju Intelligent Music , nedaleko od Sofije, a na čijem stvaranju je učestvovao i Marco Barusso, poznat po svom radu sa italijasnkim sastavom, Lacuna Coil. Pored Barussa važno je pomenuti i imena, Doro Pesch gitarista – Luca Princiotta, producent Beau Hill (Europe, Ratt). 

Gospodin Hill je prišao bendu direktno, nakon što je čuo i uživao u stvaranju pesme “On My Own” koja je jedna od poznatijih stvari ovog benda. The Battle Never Ends predstaviće i neke od lokalnih talenata, gitariste, Peter Bratanov i Ivo Peshev. 

Za više informacija posetite sajt ili facebook stranicu benda. 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here