Bend ” REZERVNI PLAN” iz Pančeva, sada već tradicionalno, po treći put organizuje rođendansku Rock N’ Roll žurku. U Domu Omladine  Pančevo, u subotu,16. avgusta 2014. godine, nastupice: TRN U OKO (Beograd), MAGACIN (Pančevo), REZERVNI PLAN (Pančevo). 

REZERVNI-PLAN-1808-2012-01

Biografija:

Rok grupa “REZERVNI PLAN“ osnovana je u Pančevu, tokom toplog leta 2011. godine. Ortaci iz detinjstva su, napokon, uspeli da se dogovore da zasviraju zajedno. 

Početkom 2012. godine bend je otpočeo sa ozbiljnim autorskim radom, te nakon dugotrajnog studijskog rada, očekujemo izdavanje prvog albuma do kraja 2014. godine, za neku od vodećih izdavačkih muzičkih kuća u Srbiji, to tada nosimo status COVER benda i čuvamo od zaborava stari dobri domaći EX YU rok.

Početkom jula 2012. godine grupa je predstavila prva dva singla – „Sinoć sam te video” i „Vidiš da sam lud”, za koje će uskoro snimiti spotove.

Svirali smo na prestižnim muzičkim festivalima, kao što su četvrti starčevački „EX YU Rock Fest”, prvi „Eko Fest – Green Days”, takođe u revijalnom delu „Plana Demo Festa”, na nekoliko moto-skupova, kao i na dva humanitarna koncerta. Tokom samo jedne godine postojanja nastupali su s poznatim domaćim i evropskim bendovima i izvođačima, kao što su „Zemlja gruva”, „Van Gogh”, „Crvena jabuka”, „Pekinška patka”, „Hladno pivo”.

Green-Days-Fest

Rezervni Plan nastupice i na “Green Days Festivalu” zajedno sa sastavima: “Piloti” i “Elektricni Orgazam”. 

Muzički program je uvek propraćen sakupljanjem reciklažnog otpada, jer svake godine prvih 100 posetilaca može da u zamenu za otpad (10 plastičnih flaša ili 10 limenki) dobije ulaznicu za festival ili majicu u znakuGreen Days festivala. Na festivalu imaju mogućnost da se predstave i mladi bendovi, a za njih se organizuju i muzičke radionice. Glavni dan festivala 23. avgust, na Letnjoj pozornici Kulturnog centra Pančeva, kada nastupaju bendovi „Magacin“, „Rezervni plan“, „Piloti“ i „Električni orgazam“. Ulaznice se mogu kupiti ranije na blagajni Kulturnog centra Pančeva, ali i na kapiji na sam dan festivala i cena je 300 dinara.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here