Nakon veoma uspešnog premijernog izdanja muzičkog festivala “Selfest”  gde su uučestvovali: S.A.R.S., Zbogom Brus Li, Lude Krawe, Undead Pulse i Gamma Ray, organizatori festivala, Omladinsko Udruženje “Plej”, odlučili su da ovogodišnji  festival traje dva dana i to, 4. i 5. jula. “Selfest 2014” biće održan u dvorištu OŠ “Jan Kolar” u Selenči. 

Potvrđeno je  da će na festivalu nastupiti  najpopularniji hrvatski sastav Hladno Pivo i momci koji su u poslednje vreme digli mnogo prašine oko svog imena  i popularniji su više nego ikada, beogradski Bad Copy. Na spisku izvođača nalazi se i Mortal Kombat, beogradski sastav, koji je poznat po svojim oštrim ali duhovitim tekstovima i odličnim svirkama, a činjenica da pune klubove širom Srbije i regiona, daje im opravdani status jednog od popularnijih bendova mlađe generacije.

Selfest 2014 - plakat

 

Prvi predstavnici Anti-Global Etno Punk-a, somborski bend Neozbiljni Pesimisti, takođe su još jedno ime, koje garantuje odličan provod. Nakon nekoliko uspešnih turneja širom Evrope, kao i velikog broja uspešnih koncerata u Hrvatskoj i Sloveniji, Neozbiljni Pesimisti prirediće sigurno  dobru svirku.

Veseli etno/punk bend iz NovogSada, Zbogom Brus Li i ove godine pozvan je na fest, jer su svojim prošlogodišnjim nastupom oduševili publiku i ostavili najpozitivniji utisak. Na festu nastupiće još: Undead Pulse, Osmi Dan, But Nevermind, GunsmokeSelectah i Defect Gloria. 

O ceni ulaznica i prodajnim mestima uskoro više informacija, a sva dešavanja u vezi festivala možete pratitii na zvaničnoj facebook stranici.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here