Prvi po redu Festival u organizaciji udruženja ROK POKRET biće održan u subotu, 6. juna 2015. godine, u prostorijama moto-kluba Arhangel u Smederevu. Nastupiće ukupno 10 autorskih bendova, koji dolaze iz Smedereva ali i drugih gradova Srbije. Početak je zakazan za 18 časova. 


Nastupaju: Patrias (Smederevo), Upitaj Prah (Smederevo),  Silent Act (Beograd), Interbola (Smederevo), Madvro (Smederevo), Bite (Vršac), Enjoy Sarma (Kovin), Hurleur (Negotin), Hcz (Zajecar), Plain Stars (Kovin).

11167958_832829200086040_9177451865207430367_o

ROK POKRET je udruženje iz Smedereva, osnovano pre dve i po godine. Glavni cilj nam je promocija rok muzike, alternativnog i tvrđeg zvuka kao i promocija i podrška autorskih bendova koji izvode ovu vrstu muzike. U domen našeg rada spada i praćenje i promocija muzičkih dešavanja i vođenje eventa. Tokom protekle godine ispratili smo sve veće koncerte kao što su Deep Purple, Iron Maiden, Billy Idol i veće festivale, Nišville jazz festival, Zaječarsku gitarijadu, Arsenal fest u Kragujevcu, Love fest u Vrnjačkoj Banji Koncert godine u Novom Sadu kao i brojna dešavanja koja promovišu mlade izvođače. Snimljeni materijal objavljujemo na našem youtube kanalu koji je nedavno prešao milion pregleda.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here