Beogradski bendovi Violent Chapter i Blankfile nastavljaju promociju svojih novih izdanja u Nišu, 2. aprila u klubu Black Stage, uz podršku niškog sastava Suffering’s The Price.


Promo poster_Niš
VIOLENT CHAPTER posle dve i po godine rada snima novi EP i predstavlja novo poglavlje svoje priče. Uz nove pesme, ustaljen uticaj novih članova i unapređen zvuk očekujemo korak dalje u brutalno. Deset godina od zvaničnog nastanka ova metalkor ekipa je odavno prešla okvire uigravanja i oni su sad ozbiljna priča – lirički, muzički, na sceni…a i iza nje. Peto izdanje već se uveliko vrti internetom, i može se preslušati na bandcamp i youtube stranici benda.

B L А N K Ф I L E su postali prepoznatljivi po muzici i tekstovima punim emocija, energije, hardkor strofa i melodik-pank refrenima. Singl “Needle. Marks. South.” fino je najavio novi EP pod nazivom “WE ARE” koji je pre manje od mesec dana objavljen online. Momci vole da naprave dobar šou uživo, tako da se ništa manje od njih ne očekuje i u Nišu.


Suffering’s The Price, bend sa našeg label-a će pružiti podršku ekipi sa kojom već neko vreme sarađuje. Posle albuma “Skull Tower” i splita sa 3 benda bend se aktivno dao u promovisanje pesama širom Srbije. U planu je snimanje novog materijala, kao i obilazak regiona u predstojećem periodu. Nešto drugačiji pristup hardcore priči ih je odvojio od ostatka scene, te se od njih očekuje energičan nastup.

Ulaz je slobodan, a planirani početak nastupa zakazan je za 22 časa. U toku dan  organizovano je “zagrevanje” i tattoo session u niškom studiju Tattoo Therapy sa početkom od 16 časova. Muziku na žurci zagrevanja i između nastupa bendova priuštiće niški DJ Necko666.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here