Paul Kalkbrenner je posetiocima Exitove mts Dance Arene 9. jula priredio najenergičniji set do sada, koji je poseban ne samo po tome što mu je prvi posle 18 meseci, već i zato što je na jubilarnom 20. izdanju festivala snimao spot za svoju novu pesmu „Si Soy Fuego”! Sveže objavljeni spot je zamišljen kao svojevrstan video-dnevnik vraćanja normalnom životu i, kao što se u njemu vidi, ne zna se da li je to bilo više potrebno velikom Kalkbrenneru ili publici.

Ljubav Kalkbrennera i Exita je obostrana – to je sada i dokumentovano. U novom spotu Paul je odabrao da pokaže svoju ogromnu sreću zbog vraćanja nastupima uživo, a čast da takvom izvođenju prisustvuju imali su posetioci ovogodišnjeg EXIT festivala.

Optimistična poruka pesme „Si Soy Fuego” ide rame uz rame s Kalkbrennerovim prepoznatljivim entuzijazmom prema muzici, a spot neodoljivo podseća na kadrove iz kultnog filma „Berlin Calling”, u kojem je imao glavnu ulogu. U stilu koji je svima ostao urezan nakon tog ostvarenja, Paul je i ovog puta širio svoju nezaustavljivu i detinju energiju. Od trenutka kada je bos ušetao u hotel u Novom Sadu, neverovatno dobro raspoložen, moglo se osetiti da će nastup na Exitu biti nešto posebno, što se moglo i videti kada je nakon 18 meseci bez nastupa konačno stao pred desetine hiljada fanova na Exitovoj mts Dance Areni.

EXIT je obožavaocima širom sveta rado omogućio da provire u ono što Kalkbrenner sprema u bliskoj budućnosti, pošto je na Dance Areni premijerno pustio osam novih pesama! Noć u kojoj je stao za pult ove fascinantne bine, i nakon godinu i po dana svojom magijom dodirnuo desetine hiljada fanova u rovu, ostaće zauvek zabeležena u njegovom novom videu, kao neverovatna eksplozija ljubavi i energije najvećih i najvernijih festivalskih fanova iz celog sveta, koji su se okupili na Tvrđavi bez obzira na sve neizvesnosti oko otkazivanja putovanja i drugih prepreka. Potreba da nakon toliko vremena, budu zajedno, ponovo ih je ujedinila, kroz snagu njegove muzike.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here