Jedan od najpopularnijih regionalnih bendova, Hladno pivo, održaće u subotu 15. oktobra u Belekspo centru veliki beogradski koncert u sklopu turneje na kojoj se, za duže vreme, oprašta od publike. Vrata dvorane biće otvorena od 19 časova, predgrupa, Atheist Rap, nastupa od 20.30 do 21.30 h, a Hladno pivo izlazi na pozornicu u 22 sata. 

Za oproštajne koncerte koje ovih meseci po regionu sviraju Mile Kekin, Zoran Subošić Zoki, Mladen Subošić Suba, Krešimir Šokec Šoki i Milko Kiš Deda, vlada veliko interesovanje, pa su, između ostalog, u Novom Sadu i u Zagrebu dodali i drugi termin. Kekin najavljuje da će beogradski koncert trajati dva i po sata, i da će obuhvatiti sve ono najvažnije iz 35 godina duge karijere. 

Mile ističe da će, upravo zato što predstavlja oproštaj, ovaj koncert biti posebno emotivan, i dodaje: 

“Iz tog razloga će biti i produkcijski na višem nivou nego obično. Imaćemo gostujuće muzičare. Pokušaćemo ljudima da predstavimo lep presek karijere. Jako nam je drago što će gostovati stari prijatelji iz Atheist Rapa”. 

Posle turneje koja će biti završena 29. oktobra nastupom u, zvanično, najmanjem gradu na svetu, istarskom Humu, Hladno pivo prestaje sa radom, kako se najavljuje, na neodređeno vreme. U narednim godinama Mile Kekin će se posvetiti solo karijeri, a ostatak sastava će nastaviti sa zajedničkim radom kao bend Guerrilla Mainstream.

Ulaznice za koncert Hladnog piva u Belekspo centru koštaju 2.000 dinara i mogu se kupiti putem servisa Tickets. Karata će biti i na dan koncerta, na ulazu, blagajna će raditi od 18 časova. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here