Organizatori Jelen Demofesta, najvećeg regionalnog festivala demo bendova, odlučili su da period čekanja na rezultate žirija i imena 30 demo takmičarskih sastava koja će biti poznata tokom juna, učine što kraćim i zabavnijim.


JDF VIPZbog toga Jelen Demofest u saradnji sa Jelen pivom, glavnim sponzorom festivala, organizuje nagradnu igru za sve prave Demofestovce, u kojoj mogu učestvovati svi posjetioci ovog festivala. Zašto baš posjetioci Jelen Demofesta?

Naime, svi koji žele da učestvuju u ovoj nagradnoj igri mogu da ispune aplikaciju koja se nalazi na zvaničnoj Facebook stranici festivala www.facebook.com/Demofest i treba da pošalju kolaž svojih fotografija sa bilo kojih od dosadašnjih izdanja Jelen Demofesta. Kolaž moraju činiti najmanje 3 fotografije. U naslovu maila treba pisati “Za JDF nagradnu igru”, a opis fotografije treba biti odgovor na pitanje “Zašto volim Jelen Demofest?”.

O najboljim idejama odlučuje broj lajkova ispod fotografija, postavljenih u zasebnom albumu na zvaničnoj Facebook stranici festivala.

Nagrade za takmičare sa najvećim brojem lajkova:

  1. Dvije VIP ulaznice, Jelen pivo (onoliko litara kolika je visina dobitnika, a zatim podijeljena sa dva), JDF majica i CD benda Hulahoop
  2. Dvije VIP ulaznice, JDF majica, Jelen pivo six pack i CD benda Hulahoop
  3. JDF majica, Jelen pivo Six Pack i CD benda Hulahoop

Pravila takmičenja:

  • Svi prijavljeni takmičari moraju biti punoljetni
  • Jedan takmičar može poslati samo jedan kolaž fotografija
  • Takmičar treba navesti koja izdanja Demofesta se nalaze na kolažu
  • U obzir će se uzimati samo lajkovi sa ex-Yu prostora (ostali se neće brojati)
  • Nagradna igra traje do 1. jula, a rezultati će biti objavljeni na zvaničnom sajtu festivala demofest.org, te zvaničnoj Facebook stranici festivala

Podsjećamo, na ovogodišnjem Jelen Demofestu u revijalnom programu će nastupiti hrvatski sastav M.O.R.T. i crnogorska hip hop atrakcija Who See.

Ovogodišnji Jelen Demofest biće održan od 16. do 18. jula u Banjaluci.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here