Organizacija Beogradski Manifest i JP Beogradska tvrđava, od 22. do 24. maja organizuju prvi veliki festival manifestacija, degustacija i destinacija, pod nazivom „BEOGRADSKI MANIFEST“.festival
Festival se održava na istorijskoj lokaciji Gornjeg i Donjeg grada Kalemegdanske tvrđave u srcu Beogradu. Poznate manifestacije i festivali (od muzižkih preko gastro festivala), značajne kulturne i turističke atrakcije Srbije i okruženja, predstaviće svoje sadržaje tokom tri dana trajanja sajma. Posetioci će prvi put imati priliku da na jednom mestu vide sve ono što Srbiju čini interesantnom turističkom destinacijom, prikazano na savremen i kreativan način.

“Beogradski Manifest” je festival za sva čula! Degustiraće se prepoznatljivi specijaliteti iz raznih krajeva naše zemlje, a gosti će moći da uživaju u brojnim muzičkim, filmskim i zabavnim sadržajima. Premijeru na beogradskom nebu imaće i svetske atrakcije, kao što su “Festival balona” i “Festival vatrometa”! Procena je, da će sadržaje Festivala za tri dana pogledati više od 100.000 posetilaca.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here