U petak, 17. januara, u cenjenom Omladinskom centru u Zaječaru koji održava i ceni kult žive svirke, a nakon uspešnih koncerata u Boru, potom i Beogradu, nastupa Poez11a. Mladi bend sastavljen od sceni poznatih muzičara, svira za zaječarsku publiku.

Foto: Sasa Ivanovic

Kako je bilo na koncertu u Beogradu saznajte putem divnog teksta iz pera, Milice Dinić, koleginice sa Balkanrocka, , klikom na link OVDE. Takođe, samo reči hvale pristigle su i sa debitantskog koncerta u rodnom Boru, o čemu više možete pročitati podsetiti se OVDE.

Na svetskoj globalnoj mreži pronađite i spotove za ostvarenja “Čekajući sreću, Talasi, Samo mi i SNeEgom”. Singl Talasi osvojio je titulu hita oktobra na Bunt RTS Top listi, a prati ga animirani spot koji je novi osvrt Mihajla Dragaša na njegov film ISKON Anima Aeternam, inspirisan tekstom i muzikom Talasa. Film ISKON je nagrađen Grand prijem na 63. Martovskom festivalu u Beogradu, 2016. godine

„Poez11u“ čine: Ivan Ilić (vokal, akustična gitara), Željko Ljubić Piti (električna gitara), Jelena Ilić (violina, vokal), Vukašin Jelenković (klavir), Nikola Stamenković (klarinet), Duško Spasojević (bas gitara), Miloš Vojvodić (Bubanj), Dragoljub Ranđelović (harmonika) i Maša Veljković (prateći vokal).

U planu je koncert i u Nišu, a detalji će uskoro biti poznati. Cena ulaznice za koncert u Zaječaru iznosi 300 dinara.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here