Pesmu “Smiling” napisali su Alanis i Michael Farrell (Morrissey, Macy Gray) a producirao ju je Alex Hope (Troye Sivan, Ben Platt, Tove Lo). Zajedno sa pesmom “Reason I Drink” i ovaj novi singl  će se naći na njenom devetom studijskom albumu SUCH PRETTY FORKS IN THE ROAD,koji će izaći 1.maja U čast izlaska albuma, Alanis će održati tri akustična seta u Evropi, od kojih će se prvi desiti  24.februara u Amsterdamu,  a ostala dva u Minhenu i Londonu. Takođe,Alanis će  27.februara  objaviti i zvanični spot za prvi singl “Reasons I Drink” u kome će se naći i neki nostalgični elementi iz devedesetih.Sedmostruka dobitnica GRAMMY® nagrada najavila je evropsku turneju kojom će proslaviti 25.godina od izlaska albuma “Jagged Little Pill” kao i zlazak novog albuma,”Such Pretty Forks In The Road”. Turneja obuhvata 13 gradova a počinje u Kopenhagenu 23-septembra dok će finalni koncert biti održan u Parizu, 22,oktobra. Na turneji će joj se pridružiti još jedna beskompromisna umetnica, Liz Phair. Karte će biti u prodaji od 28. februara.

Pesma “Smiling” je prvobitno napisana za mjuzikl  “Jagged Little Pill” i nalazi se na zvaničnom soundtracku mjuzikla u izvođenju Elisabeth Stanley. Pesmu “Smiling” poslušajte OVDE.

Alanis Morissette je uradila spot za prethodni singl “Reason I Drink” koji je režirala Erin Elders, a koji odaje poštu svim onim spotovima kojima nas je Alanis zadužila u prošlosti.

Harry Styles je objavio zvanični video spot novog singla “Falling”, sa njegovog od publike i kritike hvaljenog drugog studijskog albuma, “Fine Line”. Moćni video spot režirao je Dave Meyers, koji takođe potpisuje režiju prethodnog Harryjevog  spota, “Adore You”.Styles je pesmu “Falling” premijerno predstavio na 2020 BRIT Awards.Harry kreće na svetsku turneju “Love On Tour” u aprilu, tokom koje će obići Evropu i Severnu Ameriku, a kasnije JUžnu Ameriku, Australiju i Aziju. Njabliže nama biće u Budimpešti.31.maja. Ostale datume i druge informacije možete pronaći na njegovom sajtu official website.

LEONARD COHEN-THANKS FOR THE DANCE

Najnoviji video spot za pesmu “Thanks For The Dance” istoimenog posthumnog albuma Leonarda Cohena, oživljava italijansku Renesansu na delu.

Reditelj Harley Weir koristi klipove sa glumicom Rowan Blanchard (Girl Meets World) koja polako silazi niz travnati breg, dok se njen mladenački veo vuče za njom.Kasnije se u spotu pojavljuje model Lily Cole kao Botičelijeva Venera. Ovo je treći video spot sa albuma i treći urađen sa portalom Nowness.

“Veliki sam fan Leonarda Cohena”, kaže Weir i dodaje:”Njegovi stihovi su tako sirovi a tako topli. Počastvovan sam da budem deo njegove ostavštine”. Na albumu “Thanks for the Dance”  gostuju, između ostalih, Beck, Feist, Bryce Dessner (The National), Richard Reed Parry (Arcade Fire). Album se nalazi u prodaji kod nas.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here