Niška grupa Novembar održaće svoj poslednji koncert u petak, 5. aprila, u rodnom gradu, kako je to i ranije najavljeno. Tom prilikom promovisaće i novi istoimeni album – Novembar. Karte za koncert i dalje možete nabaviti na sledećim prodajnim mestima: VINTAGE SHOP, GALILEO TOURS, ENERGY MUSIC SHOP, PIVNICA „NEMIR“. Ulaznice možete kupiti i na dan koncerta na samom ulazu u klub Feedback. Početak je u 22 sata i 30 minuta.

Gosti su, Radule (Ateist rap), Silvestar Mrak (Grupa tvog života, Gužva u 16-ercu) i Petko (Daily Noise Club – Sofia), koji su učestvovali na albumu, kao i Todor (Daily Noise Club – Sofia) i drugi. Promocije albuma održane su u Osjeku, Ajdovščini, Ljubljani i Beogradu. Ne propustite da čujete bend, poslednji put pod imenom Novembar, pre nego što ode u istoriju.

Ponekad, kraj nije kraj, već neki novi početak. Tako će ova skupina momaka nastaviti da radi na novom projektu. Oni već imaju dosta materijala, dobrog i zanimljivog, te uskoro očekujte promene i novine. Takođe, novi projekat, u formi benda je u potrazi za pevačem, možda je pametno kontaktirati ih….

Ploče su na sreću iskrenih ljubitelja muzike i onih koji note osećaju, ponovo u modi. Tako se poslednji album grupe Novembar zahvaljujući SOKOJ-u našao i na vinilu. U Nišu, u pivnici Nemir, nedavno je tim povodm održana i promocija vinila. Kompletno veče bilo je posvećeno bendu, tako da ste sem pesama sa poslednjeg albuma, na gramofonu mogli da čujete i pesme sa svih dosadašnjih izdanja Novembra. Bilo je to predivno veče uz prisustvo sadašnjih i bivših članova benda, prijatelja, obožavalaca, ali i medija, kojima se bend ovom prilikom zahvaljuje. 

Ploče možete nabaviti putem fejbuk stranice grupe Novembar klikom na link OVDE. Takođe, možete ih kupiti i na sledećim prodajnim mestima u Nišu: Vintage Shop, Energy Music Shop, Vinyl Cafe. Uskoro ćemo vas obavestiti o prodajnim mestima i u drugim gradovima Srbije. Putem stranice benda možete poručiti svoj primerak poslednjeg albuma na CD-u. Dostava moguća i van Srbije. 

Takođe, na dan koncerta, 5. aprila, u klubu Feedback, priuštite sebi poslednji album Novembra na vinilu, ili CD-u, majicu benda, ali i druge albume ove kultne skupine, ukoliko ih do sada već niste nabavili. 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here