Nakon uspešne realizacije programa u Foči, Nektar OK Fest karavan nastavlja svoje putovanje prema Trebinju gde nas u saradnji sa Kulturnim centrom Trebinje 31. oktobra i 01. novembra, takođe očekuje sadržajan i kvalitetan program. 

U subotu 31. oktobra u trebinjskom klubu Underground u 12:00 održaće se promocija knjige „Bunt dece socijalizma“, autora Dušana Vesića. Istoga dana u 19:00 biće i zvanično otvorena izložba fotografija „OK Fest retrospektiva“, autora Vedrana Ševčuka i Marka Ristića u Galeriji Kulturnog centra Trebinje.  Nakon svečanog otvaranja, od 20:00 u Pozorišnoj sali Kulturnog centra očekuje nas koncert Nenada Marića, alias Kralj Čačka koji će nastupiti u solo/duo varijanti. 

Nedjelja 01. novembar rezervisana je za projekcije filmova „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva (od 18:00) i „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“, režisera Mladena Matičevića  (od 20:00) u bioskopu Kulturnog centra Trebinje. 

Kompletan progam izvodi se u skladu sa epidemiološkim merama koje su na snazi. Ulaz je besplatan, broj mjesta ograničen, a ulaznice od 26. oktobra možete preuzeti na biletarnici Kulturnog centra Trebinje. 

OK team je potvrdio i program Nektar OK Fest karavana za Banjaluku 10. i 11. novembra, koji se realizuje u saradnji sa Kulturnim centrom Banski dvor. U Banjaluci nas očekuje promocija knjige Branka Rosića „Za sutra najavljuju konačno razvedravanje“, izložba fotografija „OK Fest retrospektiva“, projekcije filmova „Tusta“ i „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“, te unplugged koncert benda Kanda, Kodža i Nebojša. Uskoro donosimo sve informacije o satnicama programa i samim lokacijama održavanja. U skladu sa epidemiološkim merama i u Banjaluci će broj posjetilaca biti ograničen, a sve informacije kako do ulaznica donosimo uskoro na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net 

Nektar OK Fest karavan na putu kroz BiH prate prijatelji događaja Sarajevski kiseljak i voda Sara.

U dogovoru sa kulturnim centrima i partnerima u ostalim najavljenim gradovima BiH koje ćemo posjetiti (Zvornik, Doboj, Gradiška, Mostar, Zenica, Sarajevo, Tuzla), na svim našim zvaničnim stranicama objavićemo datume i program održavanja. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here