U subotu, 20. januara, pred borsku publiku vraća se fantastični MORTAL KOMBAT. Naveliko poznati beogradski sastav nastupiće u klubu Darkwood (Cara Lazara 1/5, Bor). Podršku će pružiti bend iz susednog okruga, zaječarski H.C.Z.  Početak je najavljen za 21 sat. Ulaznice možete kupiti neposredno pred koncert. 


mk-bor

Ovom prilikom, između ostalog, jedan od najpopularnijih metal punk bendova Srbije promoviše i svoj novi album „Besprekorna pobeda“ koji je obajvljen u aprilu 2016. godine, pod etiketom izdavačke kuće Menart.

Bend je oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo.

Nakon sedam godina postojanja, nepotrebno je dodatno predstavljati ove momke, ali treba naglasiti da su do sada objavili tri studijska albuma i jedan album uživo. 

Kao predgrupa nastupiće i znanje pokazati H.C.Z. iz Zaječara. Bend je nastao 2010. godine i od  samog početka radi na autorskoj muzici, što je i dokazao objavivši dva demo izdanja ( “Iskren prema” sebi i “Zajecarsko Pivo” ). Nakon kratke pauze ovi Zaječarci nastavljaju sa nastupima širom Srbije. Kao jedan od uspeha, beleže i poziv za zajednički nastup u Nišu, od strane Grčke tresh grupe  Raw in Sect   . Bend se drži jednog pravca, a to je čvrst zvuk zaječarskog Hard Cora. Nastupili su između ostalog i na Festivalu Kulture Mladih Srbije u Knjaževcu, potom u Velikoj Plani, Sokobanji, Svrljigu, kao i na Bunt Rok Mastersu održanom u Zaječaru i na festivalu Višnjarijada. 

hcz

MORTAL KOMBAT, drugi nastup samo dan kasnije održaće u Pirotu u Omladinskom kulturnom centru. Sledeći koncert biće održan u Pančevu, u Apolo dvoraniBend potom putuje  u Hrvatsku, gde će održati nastupe u Puli i Zagrebu.

Nastup u Puli biće održan 3. februara u klubu Uljanik i nosiće naziv Me(n)talni kupus. Na ovom koncertu pridružiće se bendovi Piknik, Horor Piknik, kao i bend koji će nastupiti nakon osam godina, Po’ metra crijeva. Karte su u pretprodaji od 9. januara. Dan kasnije bend će nastupiti u prestonici Hrvatske u klubu KSET.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here