Prvi put u Omladinskom centru Zaječar, u petak, 4. marta 2016. godine, nastupice  grupe iz Beograda, Rikošet i Potop. Lokalnu podršku pruža sastav G.M.O.  iz Zaječara. Veče teškog srpskog roka, žestokog zvuka i sirove energije!
Spremite se za maksimalno pozitivnu atmosferu i opasan “rokenrol”!  Nakon Zaječara, dan kasnije, 5. marta, ekipa se seli u Negotin i tamosnji kultni klub “Cinema”
RIKOŠET (stoner/progresiv rok) je grupa koja ima iza sebe brojne nastupe, čak i međunarodne. Tročlani sastav koji se pronalazi u progresivnom pravcu komponovanja sa žestokim zvukom hard roka. Prvi album je snimiljen aprila 2013. godine i zove se ”Deset dinara pažnje u srebru”, a drugi album je snimljen maja 2015. godine i zove se ”Pravo na život”. Sastav čine Miloš – gitara i vokal, Nenad – bubanj i vokal i Vukašin – bas. Trenutno pripremaju materijal za novi album i imaju aktivne nastupe.

https://www.facebook.com/RikosetBGD/

POTOP (garaž/stoner rok) je tročlani sastav iz Beograda, aktivan od 2015. godine. Postavu čine: Nevena – bubanj, Vojče – gitara i vokal i Nikola – bas. Zvuk karakterišu rif i vokal na engleskom jeziku. Pripremaju svoj debi album svirkama po Beogradu i Srbiji:
https://www.facebook.com/bandpotop/

G.M.O. (hard rok) je mladi sastav iz Zaječara. Grupa sa fenomenalnim rifovima, žestokom ritam sekcijom, opasnim vokalom i tekstovima. Trenutno u fazi snimanja svog materijala i ekspanziji nastupa po Srbiji:
https://www.youtube.com/watch?v=YrQ5BRsgj8I

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here