Crtež po crtež i Ivana Canić je stigla do titule šestog Novog Imena

 

Ivana Cenić iz Lučice je šesto Novo Ime, što i ne čudi, s obzirom da je ova dvadesetogodišnjakinja multitalentovana i podjednako uspešna u make-up artu, oslikavanju tela i grafičkom dizajnu.

 

Njenom pobedom je okončan šesti ciklus projekat „Novo ime“, koji od početka godine u potpunosti podržava kompanija NOVO INVESTMENT, članica grupacije NOVOMATIC u Srbiji. Ivana je takođe izborila novčanu podršku u vrednosti do 2.500 evra za unapređenje svog talenta.

„Srećna sam što sam baš ja uspela da postanem šesto Novo Ime, jer mi je ovo još jedna potvrda, ne samo talenta za crtanje i svega onog što volim a što ima veze s tom vrstom umetnošću, već i da sam na pravom putu jer želim da se obrazujem i usavršavam u grafičkom dizajnu“, kazala je ona.

Pre nje, priliku da, postavši Novo Ime, unaprede svoja znanja i veštine dobilo je pet mladih ljudi iz Srbije – Nova imena glume Stefan Nikolić i Ivica Mišić, Novo Ime pevanja Filip Lazarević, Novo Ime fotografisanja Marija Trajković te Novo Ime crtanja Anđela Budić.

Proglašenjem novog pobednika otvorena je prilika za sve mlade uzrasta od 16 do 30 godina, koji veruju da poseduju neki talenat vredan da ga upozna svet te da obezbede podršku kojom će ga unaprediti, da to i učine. I svi oni koji u prethodnim ciklusima nisu uspeli da pobede, a to žarko žele, mogu opet poslati svoju prijavu i iznova okušati sreću.

Sve informacije su dostupne na platformi novoime.rs, a rok za slanje prijava je 15. oktobar, kada će tačno u ponoć poziv biti zatvoren.

Stoga, šta čekaš, spremaj prijavu, jer možda si baš ti sedmo Novo Ime u Srbiji?! Srećno!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here