Album grupe Zabranjeno pušenje “Radovi na cesti” biće objavljen 10.10.2013. u 10 sati. Pripreme za izlazak albuma su pri kraju, spot za drugi najavni singl, pesmu “Ti voliš sapunice” biće gotov ovih dana, a pesme su trenutno u fazi masteringa, koji u londonskom Metropolis studiju radi dugogodišnji saradnik grupe, John Davis, koji je u svojoj karijeri sarađivao sa velikim svetskim izvođačima, kao što su: U2, Manic Street Preachers, Arctic Monkeys, Led Zeppelin, Kaiser Chiefs.

zp

Album će u svim državama regije biti objavljen u istom trenutku, 10.10.2013. u 10 sati.

 

Zainteresovani mogu  besplatno downloadati kompletan album  na portalima, partnerima izlaska albuma:

Bosna i Hercegovina – Klix.ba
Hrvatska – Net.hr
Srbija – Telegraf.rs
Slovenija – Siol.net
Crna Gora – Cdm.me
Makedonija – Idividi.com.mk

Besplatan download albuma “Radovi na cesti” grupe Zabranjeno pušenje omogućili su partneri ovog projekta – Sarajevsko pivo, Choco Lips i AriZona.

Veliki uspeh prvog, najavnog singla , pesme “Boško i Admira”, koja je na Youtube-u od objavljivanja,  6.4.2013, do ovog trenutka pregledana 450.000 puta, pokazao je da i publika, uz bend, nestrpljivo očekuje izlazak novog, desetog albuma.

 

Sejo Sexon, frontmen grupe Zabranjeno pušenje, u trenucima relaksacije od napornog snimanja rekao nam je:

“Budući da se radi o jubilarnom albumu, velika je odgovornost i pritisak, ali mislim da smo uradili pravu stvar i da ćemo opravdati očekivanja naše publike koja je bila uz nas sve ove godine”.

 

info/foto: Saša Midžor Sučić

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here