Čekanje dugo nemilosrdnih trideset i kusur godina je završeno! Svi fanovi Thrash Metal zvuka konačno mogu da naoštre svoje redenike i nitne, OVERKILL stiže u Srbiju. Nastup je zakazan za 9. mart 2015. godine u Domu Omladine Beograd.

OVERKILL

Legendarna Metal mašinerija napokon dolazi da zajedno sa svojim vernim fanovima obnovi gradivo svoje prebogate karijere. Bend i dalje promoviše svoj aktuelni album “White Devil Armory” koji je u julu ove godine objavljen za Nuclear Blast Records a, pored novih pesama očekuje nas pregršt starih hitova i besmrtnih metal himni. Ako je računati po dosadašnjem tempu dolazaka benda u ove krajeve, ovo je definitivno jedinstvena prilika da ih vidite uživo.

SANCTUARY

Kao specijalni gosti turneje dolaze niko drugi nego SANCTUARY! Nema potrebe posebno predstavljati ovaj bend. Jedno od najčekanijih povratničkih izdanja Metal scene upravo je njihov novi album “The Year The Sun Died” objavljen 6. oktobra za Century Media Records. Bez sumnje, sigurno je da će njihov koncert biti vrlo dinamičan susret sa ljubiteljima kako SANCTUARY tako i Nevermore zvuka.

Podrška ovim gigantima Metal zvuka biće fenomenalni Chronosphere, Thrash Metal bend iz Grčke kao i Methedras, Deathrash Metal bend iz Italije.

za sajt

 

ULAZNICE

akcija do 10. decembra = 2.000din

pretprodaja = 2.600din

na dan koncerta = 3.000din

Pretprodaja startuje 10. novembra na sledećim prodajnim mestima:

Felix (Beograd), Mungos (Novi Sad), Eventim

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here