Peti Pozitivan koncert biće održan u Novom Sadu 26. novembra 2016. u klubu The Quarter. Nastupaće Piknik, Wolfram, Degeneza i Tri kapljice.


3kapljice_foto_jovana_amidzic
Tri Kapljice, foto: Jovana Amidzic

Ulaznice su u pretprodaji u Gigs Tix radnjama i online, a broj ulaznica je ograničen zbog kapaciteta kluba. Mali broj ulaznica u pretprodaji je po promotivnoj ceni od 400 dinara, nakon čega će se prodavati po ceni od 500 dinara. Na dan koncerta ulaznice će koštati 600 dinara.

degeneza_foto_ivana_jovanovic
Degeneza, foto: Ivana Jovanovic

Pored već najavljenih novosadskih bendova Piknik i Wolfram, spisku izvođača pridružili su se bendovi Tri kapljice i Degeneza.

Tri kapljice je ženski trio iz Novog Sada. Prvobitno okupljene 2007. godine, nakon pet godina pauze ponovo su počele sa svirkom početkom 2015. Sviraju mešavinu melodičnog punk-a i r’n’r-a. Trenutno su koncertno aktivne i u planu je snimanje povratničkog albuma. Bend čine: VesnaVojvodić (bubanjevi), Mina Stojanović (gitara, vokal) i Aleksandra Vukošić (bas, vokal).

Degeneza je mladi beogradski rok bend koji je ove godine pobedio na televizijskom Bunt Rokfestivalu. Nakon ovog uspeha potvrdili su svoj kvalitet osvajanjem drugog mesta na devetom Demofestu koji se održava u Banjaluci, a u čijem takmičenju učestvuju bendovi iz svih bivših jugoslovenskih republika. Ujedno, David Seferović, proglašen je najboljim gitaristom Demofesta. Pored Davida u bendu su i Uroš Zjalić (vokal), Vukašin Milićević (bas) i Vitomir Milićević (bubnjevi).

Koncert organizuje Udruženje Prevent u partnerstvu sa Udruženjem Remiks u okvirukampanje obeležavanja Svetskog dana borbe protiv side. Podršku u realizaciji koncerta pružila je Gradska uprava za zdravstvo Grada Novog Sada.

pozitivan_koncert_5

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here