Posle uspeha drugog izdanja manifestacije ,,Bečej noću” održane u junu 2018. godine, a koja je ugostila na Trgu oslobođenja više od 10.000 ljudi, Opština Bečej odlučila je da pokloni svojim sugrađanima još jednu noć za pamćenje – 15. juna 2019. na centralni bečejski trg stižu Parni valjak i mađarska senzacija Ladánybene 27. 

Parni valjak foto: Dario Njavro

PARNI VALJAK, jedan od najdugovečnijih sastava sa naših prostora predvođen harizmatičnim Akijem Rahimovskim i Huseinom Hasanefendićem – Husom, usled Akijev zdravstvenih problema nije bio u prilici da nastupi u Bečeju prošle godine, ali nisu zaboravili Bečejce! Jedna od prvih stanica na turneji ,,Runda 44″ biće upravo Bečej! 

,,Radujemo se dolasku – očekujte odličan koncert”, poručuju kratko i jasno Hus i Aki Bečejcima! 

Vrhunski muzičko – scenski ugođaj koji svojoj publici pruža Parni valjak nikada ne izostaje, te je izvesno da će 15. juna Bečejci i gosti najšarmantnijeg grada Bačke imati jedinstvenu priliku da vide sa kakvom se snagom bend vraća na scenu! 

LB27 foto: promo

Budući da je opština koja sa posebno pažljivo neguje multikuralnost svoje sredine, Opština Bečej na manifestaciju ,,Bečej noću” i ove godine dovodi mađarsu muzičku atrakciju – bend Ladánybene 27 (LB27). 

Mogu da se svrstaju u reggae, dub ili ska žanr, ali i ne moraju – LB27 su jednom rečju world music i već 25 godina šire mir, ljubav i dobre vibracije svetom. Za subotu, 15. jun, obećali su ekploziju pozitivne energije na centralnom bečejskom trgu. Ulaz je besplatan. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here