Na portalu www.longplay.rs prethodnih dana mogli ste, između ostalog, saznati o poslednjem E-Play videu sa albuma “Sloboda”, da je kultni Pixies “Bossanova” napunila 30 godina, uz podsećanje na neke trenutke čarobnog prvenca “Mura Mura” Andreje, Rundeka i Ekipe “Ftičeki”.

 
Tokom pandemije Kovid-19, Long Play je pripremio nekoliko informativnih i verujemo zabavnih tekstova koje slobodno možete preuzeti za vaš portal, novinu, radio, tv…ili jednostavno pročitati na https://longplay.rs/novosti/
 
Izdvajamo…
 
Pevačica svetskog glasa Amira Medunjanin objavila je nekoliko zanimljivih, emotivno ugođajnih videa sa svog nedavnog albuma “For Him And Her”, na kome je obradila odabrane pesme koje su izvodile istinske legende narodne muzike Silvana Armenulić i Toma Zdravković. 
Legendarni alt rokeri Pixies, koje čekamo 31. avgusta 2021. na beogradskom stadionu “Tašmajdan”, obeležili su tri decenije svog kultnog trećeg albuma “Bossanova” reizdanjem na crvenom vinilu i novopronađenom alternativnom verzijom spota “Velouria”. 
 

Alternativni bend E-Play objavio je svoj prvi lyric video u karijeri za pesmu “Japan”, sa albuma “Sloboda” koji je posle CD-a i digitalnih platformi (2018), nedavno konačno izašao i na vinilu (Long Play 2020). https://longplay.rs/novosti/e-play-stigao-do-japana/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here