Publici u Omladinskom centru Zaječar, odličnu atmosferu doneli su momci iz bendova, Mud Fuctory i Streetcore Unity. Njima su se pridružili i prvi nastupili, članovi lokalnog sastava Hate Tech


Mud Fuctoy&Streetcore Unity (20)

Hate Tech, pobednici  Gitarijade po glasu publike iz 2008. godine i pobornici industrial metal zvuka, svojim nastupom započeli su fantastično veče, još boljih distorzija, u gradu na dva Timoka. Od svog osnivanja, bend je promenio dosta članova, a sadašnja postava na sceni je od marta 2013. godine.  Hate Tech bio je više nego odličan start metal večeri. 

Energično i glasno na binu stupa – Streetcore Unity. Nesvakidašnji hardkor nastup momaka iz Niša unapređuje već dobru atmosferu i brzim koracima razmrdava publiku, kada dolazi i do prve “šutke”. Kao što obično i biva, Streetcore Unity dao je sve od sebe, što su svi prisutni u zaječarskom Omladinskom centru mogli i da osete. 

Mud Fuctoy&Streetcore Unity (8)

Nakon godinu i po dana, na radost Zaječaraca, ponovo je nastupio Mud Fuctory! Momci iz Vranja su, agresivnijim nastupom, tvrđim zvukom i odličnom interakcijom sa publikom, doveli atmosferu do “usijanja”. Pobednici 47. Gitariajde, po odluci stručnog žirija, nisu krili zadovoljstvo usled ponovne posete Zaječaru. 

Super je bilo posećeno, nismo očekivali ovoliko ljudi. Pozitivna atmosfera, kao i uvek. I drago nam je da čujemo pozitivne komentare, baš u Zaječaru – rekao je, Nemanja Stanković. 

Mud Fuctory trenutno se nalazi na mini turneji “Where they sleep” na kojoj promovišu spot za istoimenu pesmu, a kojim su svi prezadovoljni. Spot možete pogledati OVDE.

  • Podsećanja radi, kompletan video materijal za pesmu “Where They Sleep” nastao je u Pančevu i to na dve lokacije, u studiju 3×2 i u zatvorskim ćelijama koje se nalaze u sklopu Narodnog muzeja. Za snimanje i fotografiju kompletnog video materijala bio je zadužen rok fotograf Nemanja Đorđević, dok je montažu spota radio Stefan Gaćeša. Promocija ekranizacije pesme “Where They Sleep” održana je 23. januara u Vranju. 

Između ostalih, a nakon Pančeva, Niša, Zaječara bend planira nastup i u Vranju. Potom odlaze u Makedoniju, gde će održati koncerte u Kumanovu i Skoplju. Nastup u rodnom gradu uslediće na festivalu metal muzike, Factory Fest-u.

Kako nam je Nemanja rekao, već duže vreme planiraju pomenuti Festival, a kako nemaju puno uslova da u Vranje dovedu bendove, ovo je sjajna prilika da se zahvale svim ljudima koji su ih podržali i dovedu bendove, kako bi pokazali šta znaju. 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here