KRUG, zvanični EKV tribute band nastupiće, u niškom klubu Feedbacku petak, 23. oktobra 2015. godine. Grupa Krug dolazi iz Beograda i sačinjena je, od bivših članova EKV-a i njihovih prijatelja iz generacijski sličnih bendova. Početak koncerta zakazan je, za  22 časa. 


ekv-2015I ovoga puta grupa KRUG će uživo prezentovati magiju Milanovih pesama, što iz rane faze svirajući numere Šarla Akrobate, što iz najkreativnijeg perioda kultne Ekatarine Velike.

Postava grupe KRUG koja će nastupiti u Nišu: Marko Milivojević (EKV) – bubnjevi, Dragiša Uskoković Ćima (EKV) – bas gitara, Dejan Tomović Tomke (Vampiri) – klavijature, Nemanja Dašić (Vampiri) – gitara i vokal –  i specijalni gost – Tanja Jovićević (Oktobar 1864) – vokal.

Izjava Milana Mladenovića ( intervju za radio Beograd 1991. god)

“Ono što nas drži to su koncerti, svaki koncert je drugačiji, bez obzira koliko si puta na tom mestu svirao, svaki koncert je jedna kreacija koja počinje od prve sekunde a završava zadnjom sekundom koncerta.” 

 

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 600 dinara od srede, 7.oktobra: Vintage Shop (Davidova 9) i Energy Music Shop (TPC Kalča – prizemlje).

Grupa KRUG je u manje – više sličnoj postavi nastupala u Nišu 5 puta u periodu od 2009 – 2014 godine i svi koncerti su bili rasprodati.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here