Jelen Demo Fest, kao jedan od vodećih Festivala ovog tipa, obaveštava sve zainteresovane neafirmisane muzičare da svoje prijave mogu podneti još u narednih desetak dana. Bendovi se na konkurs mogu prijaviti putem zvaničnog sajta festivala – Demo Fest. Potrebno je da “kliknete”na PRIJAVI SE, čime ćete otvoriti obrazac za prijavu, koji morate detaljno popuniti i poslati na sledeću adresu   i to najkasnije do 15. aprila 2014. godine. Dostavljanjem ove Prijave i pratećih priloga prihvatate Uslove učešća na Demofestu. demo fest

 

Uz uredno popunjen prijavni obrazac, organizator naglašava da se moraju dostaviti :

  1. Fotografija benda u JPEG formatu
  2. Dva demo snimka (autorske muzičke numere) u MP3 formatu
  3. Tektovi numera

 

Nepotpune prijave neće biti uzete u obzir. Takođe, jedini uslov koji svi bendovi moraju da ispune je da do sada nisu izdali svoj materijal preko neke od legitimnih izdavačkih kuća.

Nakon završenog konkursa stručni žiri izabraće 30 bendova, koji će imati priliku da pred publikom nastupe na jednoj od  dve kvalifikacione večeri. Šest ili više bendova boriće  se u finalu za prestižne nagrade festivala koje će i ove godine imati samo jedan cilj – da bendovima koji odnesu titulu najboljih omoguće ono što najbolji i zaslužuju – uspeh. 

I ove godine presudan će biti kvalitet i snaga autorskog izražaja prijavljenih bendova prilikom odabira 30 najboljih. Demofest je jedinstvena prilika svim demo bendovima da se za njihov dobar glas i zvuk daleko čuje.  Rezultate ovogodišnjeg konkursa biće objavljeni nakon 15.06., kao i imena stručnog žirija. 

Bend m.o.r.t. užurbano radi na snimanju svog albuma koji će uskoro biti završen, a takođe su u fazi odabira pesme za koju će MTV snimiti spot, kao deo nagrade. Svi ćemo imati premijerno priliku da njihov album čujemo na predstojećem, sedmom Jelen Demofestu koji će biti održan u drugoj polovini jula na, za sada, nepoznatoj lokaciji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here