Heineken LoveFest, najveći muzički i omladinski festival u centralnoj Srbiji, ovog leta biće održan od 7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Ovog puta 5 bina vas očekuje pored Vrnjačkog jezera. Imaćemo priliku da čujemo različite muzičke žanrove – od house i tehno muzike, preko hip hopa, do poznatih melodija domaćih i regionalnih rok bendova. Love Fest predstaviće 70 izvođača i 10 festivalskih zona.

love fest

 

Ljubitelji tvrđeg zvuka imaće priliku da čuju Partibrejkerse, Kandu Kodžu i Nebojšu, Ramba Amadeusa, sastav S.A.R.S., veterane srpske hip hop scene – Bad Copy i Prti Bee Gee, kao i popularni crnogorski dvojac Who See. Na Live Stage-u nastupiće i hrvatska rok grupa Let 3, kao i Nikola Vranjković, Ritam Nereda i Goribor

Prema rečima organizatora, novi festivalski prostor smešten u parku pored gradskog jezera, prostire se na 20.000 metara kvadratnih i moći će da primi i do 15.000 posetilaca za veče.

Trenutna cena trodnevnog paketa ulaznica je 1599 dinara, a osim njega posetiocima su dostupne i VIP karte po ceni od 4.000 dinara. Posle promotivnog perioda karte za festival koštaće 1.999, a zatim 2.499 dinara. Pred početak festivala trodnevna cena karte biće 3.299 dinara. Karte za Heineken Lovefest mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji.

foto:

“Goribor” – Milena Ilić

“Nikola Vranjković” – Danas.rs

www.lovefest.rs

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here