U petak, 11. novembra, bend DŽA ILI BU održaće koncert u Domu Omladine Beograda na kome će promovisati svoj album “Sedma sila”. Početak je najavljen za 20 časova. 


dya-bu-03-promo-karte
Sedmi album benda, SEDMA SILA,  izdat je pod etiketom izdavacke kuće MASCOM RECORDS, a sniman je u studiju Fabrika tokom 2015. i 2016. godine.

Na albumu se nalazi 12 novih pesama, uključujući već objavljene spotove za pesme “Diktatore” i “Odiseja”. Pored novih pesama, na albumu se nalazi i  5 bonus numera, među kojima su i nove verzije starih pesama “Drugovi”, “Živeo Staljin i svetska revolucija”, “Sećam se”… Pored novih pesama, bend ce odsvirati i najveće hitove iz 29 godina duge karijere. 

Cena ulaznice za koncert iznosi 500 dinara. Posetioci ce moci da kupe i novi CD po promotivnoj ceni od, takođe, 500 dinara

Kao predgrupa nastupiće  VRANE KAMENE (Crows Of Stone). Specijalni gost na koncertu biće Zoran Marinkovic (Bjesovi) sa kojim će  premijerno izvesti pesmu “Pomozi Mi” na kojoj je gostovao, a kako je najavljeno  i “nešto” od Bjesova. 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here