Jelen Demofest ove godine biće održan od 17. do 19. jula, a ulaz na festival je  i ove godine besplatan, pre svega zahvaljujući velikim prijateljima Demofesta, Jelen pivu i kompaniji m:tel.

demo fest (1) foto dra_an pozderovi_

Na prvoj press konferenciji Jelen Demofesta, prisutnim  medijima obratila se gđa Brana Janković, direktor festivala

“Ovih dana očekujemo finalnu potvrdu iz Grada Banjaluka da će Kastel biti nova lokacija za održavanje Jelen Demofesta. Nadamo se da ćemo se i ove godine družiti na Kastelu”.  – rekla je  Janković

 

Od ove godine kao sponzor se uključila i kompanija Huawei, koja je u Demofestu prepoznala odličnog regionalnog partnera, koji će dobar glas o njihovim proizvodima proširiti do pripadnika mlađe ciljne grupe, koji žive u vremenu brzog razvoja tehnologije. Kompanija Huawei na nivou grupe podržava velike muzičke događaje, ali i mlade talentovane ljude.

Ponosan sam na činjenicu da će Banjaluka biti centar muzičkih  dešavanja u regionu,” istakao je Dalibor Ritan, direktor prodaje kompanije Huawei

Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel, rekao je da je Demofest jedan od najvažnijih događaja na kalendaru manifestacija koje m:tel sponzoriše.

“Događaj koji je nakon prve godine, u glavama publike postao tradicionalan, događaj za koji su se borili njegovi posjetioci je događaj čiji prijatelj mora da bude i naša kompanija”, istakao je Mišić.

Datum 15.05.2014. važan je za sedmi Jelen Demofest, jer je završeno glasanje organizovano na oficijelnoj stranici festival, uz podršku Jelen piva. U okviru glasanja svi posetioci sajta su imali priliku da glasaju za dosadašnje pobednike festivala. Ubedljivu pobedu odneo je bend Aesthetic Empathy iz Sarajeva, a drugo i  treće mesto osvojili su bendovi Smoke Shakers iz Kavadaraca, Makedonija i Tanker iz Banjaluke. Ove bendove u junu očekuju po dve odvojene svirke u Banjaluci, u klubovima Mac Tire i K.S.E.T.

“Sva odlična prijateljstva zaslužuju i neki pečat. U našem slučaju to je limenka, upravo ona koja je ovih dana došla i do vaših redakcija. Kroz ovakvu vrstu kobrendiranja hteli smo da pošaljemo jasnu poruku da smo mi deo, sigurni smo, uspešne festivalske budućnosti, ali i da kupovinom limenke to možete biti i vi”, rekao je Vladimir Rosić,  trade marketing menadžer Jelen piva.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here