Zbog velikog interesovanja javnosti i rasprodatog koncerta najavljenog za 8. avgust, Imagine Dragons će u  pulskoj Areni nastupiti i dan posle –               9. avgusta 2023.

Credit: Ilona Gerasymova-

Drugog decembra 2022. – Zbog velikog interesa publike dodat je još jedan datum za koncert Imagine Dragons sedećeg leta! Jedan od najtraženijih bendova današnjice će tako u pulskoj Areni nastupiti dva dana za redom – 8. i 9. avgusta2023. Sve redovne ulaznice za koncert 8. kolovoza su rasprodane, a prodaja ulaznica za koncert 9. avgusta krenula je u petak, 2. decembra u 16 sati isključivo putem online  Eventim.hr sistema.

Koncerti u Puli dio su Mercury World svjetske turneje koja slavi izlazak njihovog dugo iščekivanog albuma “Mercury — Acts 1 & 2” i koja je krenula u veljači 2022.godine. Među novim gradovima koji su dodani na listu, Pula je jedini grad u široj regiji i najmanji grad i venue u kojem će se Imagine Dragons zaustaviti u sklopu europskog dijela turneje. 

Credit-Ilona Gerasymova

Ovaj kvartet iz Las Vegasa s dijamantnim Grammy certifikatom redefinirao je rock zvuk u 21. stoljeću puneći stadione i stvarajući himne koje obaraju rekorde. Poznati po hitovima  “Radioactive”, “Believer” , “Demons” i “Thunder” i zapaljivim nastupima uživo, vrtoglavi uspon Imagine Dragonsa prate i nevjerojatne statistike;  66 milijuna albuma, 55 milijuna digitalnih pjesama i 110 milijardi streamova. Od svog pojavljivanja u 2009. Imagine Dragons su imali pet uzastopnih albuma među prvih deset na Billboardovoj Top 200 ljestvici albuma; “Night Visions”, “Smoke + Mirrors”, “Evolve”, “Origins” i “Mercury – Act 1”.

Uz rasprodane koncerte i dominaciju na top listama Imagine Dragons njihovu glazba može se čuti i u blockbusterima poput “The Murder on The Orient Expres” i “Wonder Woman”, kao i u Netflixofoj hit seriji “Arcane”. Surađivali su sa svima, od Kendricka Lamara, Lil Waynea i Wiza Khalife do Aviciija i filmskog skladatelja Hansa Zimmera.

 

Ulaznice za oba koncerta mogu se kupiti isključivo online putem  Eventim.hr sistema. Cijene ulaznica se kreću od 640 do 800 HRK, a postoji i mogućnost kupovine VIP paketa.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here