Posle pivotona Montenegro kanalisanog kroz “Amo popit po pivo” song, Who See, freško, taze, isporučuju novi singl “Idu dani”. Klasična je to balkanska priča o tri primenjena filozofa iz komšiluka, koja nas zaraznim refrenom podseća na realnost prolaznosti i koja na zabavan način obrađuje ozbiljnu temu bitisanja.  Kao gost u epizodi “Idu dani“, pojavljuje se Saša iz legendarnog splitskog kolektiva The Beat Fleet, saradnja već neko vreme priželjkivana i veoma glatko sprovedena u delo. Ovo je još jedan singl koji služi kao najava za, novi, peti, po redu, Who See album, koji se vanka očekuje tokom 2021. godine.

Saša Antić:
“Ogromna čast i zadovoljstvo mi je bilo napokon surađivati sa Who See klapom. Meštre iz Kotora pratim od samih početaka i veliki sam njihov fan. Pjesma “Idu dani” mi je definitivno jedna od najdražih suradnji. Hvala braći na pozivu, presretan sam kako zvuči.”
Dejan Dedović :
“Singl sa Jadrana, konekcija Kotora sa Splitom, pjesma sa ogromnim imenom našeg hip-hop-a, Sašom iz TBF-a. Zbog toga, sa neskrivenim zadovoljstvom puštamo novu traku „Idu dani“.
Kao i u pesmi “Idu dani” Vojislava Kostića iz istoimenog film Fadila Hadžića iz ‘70-tih, glavnim protagonistama našeg singla, vreme i život lagano prolaze dok oni ćaskaju u mestu i beskonačno analiziraju okolnosti koje ih okružuju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here