Globalni superstar, producent i DJ, Kyrre Gørvell-Dahll – a.k.a Kygo, poklonio nam je ovog petka  osveženu i uzbudljivu verziju  “Hot Stuff” Donne Summer. jednog  od najvećih disko hitova ikada.

Originalnu verziju “Hot Suff” producirali  su Pete Bellotte i Giorgio Moroder, bila je vodeći singl na albumu “Bad Girls”, a za njeno  fantastično izvođenje Donna  Summer  je  nagrađena  Grammy-jem  (u kategoriji “najbolji ženski rock vokal”).  

Novu Kygova verzija prati video  spot,  koga je snimila produkcijska kuća Lighthouse Films, reditelj je Bo Webb, snimatelj Bred Walker, a u spotu igraju glumci iz Netflixove serije “Outer Banks”, Chase Stokes i Madelyn Cline.

Poslušajte/ pogledajte pesmu/spot , “Hot Stuff”  %7C6bcebfe573e8408a6da108d85b8863a4%7Cf0aff3b791a54aaeaf71c63e1dda2049%7C0%7C0%7C637359988654917895&sdata=Q%2BMvJ8a%2Fp6Y3mPi7kPQOV68emwA5dtbbQK2m7rij7YM%3D&reserved=0">OVDE  (Sony Music International/Ultra Records/RCA Records.

Povodom izlaska nove obrade “Hot Stuff”, Kygo je izjavio:

 “Donna Summer je jedna od mojih omiljenih umetnica svih vremena. Njen muzički katalog je briljantan a njen glas  neuporediv. Velika mi je čast što sam dobio mogućnost da obradim jednu tako unikatnu kompoziciju.”Hot Stuff” je  od onih pesama koja mi momentalno stvara dobro raspoloženje i  mogu samo da se nadam da će  i ova verzija pesme nastaviti da donosi  zadovoljstvo i sreću ljudima koji žele da slave legendarnu Donnu Summer”.

Ove godine, Kygo se uhvatio u kreativni koštac sa nekim od najvećih  muzičkih numera osamdesetih godina:  “Higher Love” sa Whitney Houston , “What’s Love Got To Do With It” sa Tinom Turner I sada “Hot Suff”, sa Donnom Summer.  Ono  što je odmah jasno je da pomenutim pesmama  nije oduzeo  kvalitet koji ih je učinio posebnim i velikim, ali im je doneo  moderan zvuk i na taj način ih približio slušaocima koje nisu ni rođeni  kada su pomenute kompozicije originalno objavljene. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here