Posle televizijske premijere, na radost mnogobrojnih fanova,  grupa Van Gogh odlučila je da publiku nagradi kompletnim  HD snimkom sa svoja dva beogradska koncerta održana krajem 2014. godine u Hali sportova na Novom Beogradu. Snimak koncerta, bend je postavio na svoj YouTube kanal, omogućivši na taj način fanovima da ne čekaju na izlazak budućeg  DVD izdanja.


Foto: Dunja Dopsaj
Foto: Dunja Dopsaj

Video snimak koncerata prati sve sekvence organizacije i nastupa: od postavljanja tehnike, publike kako se okuplja ispred hale, benda u bekstejdžu dok se priprema pred izlazak na scenu, uručivanja druge po redu osvojene MTV nagrade za najbolji regionalni bend, pa sve do upečatljivih ekspresija lica fanova tokom koncerta. Čitav scenario u potpunosti opravdava naziv turneje ’’Licem u lice’’, a kadrovi snimljeni sa preko četrdeset kamera i produkcija ovog koncertnog vatrometa, još jednom potvrđuju to, da grupa Van Gogh spada u najveće profesionalce na regionalnoj rok sceni.

U narednom letnjem periodu, grupu Van Gogh imaćete prilike uživo da čujete kako na njihovim samostalnim, tako i na brojnim festivalskim nastupima širom regiona, a jednočasovni snimak koncerta koji je pred vama, definitivno najbolje oslikava emociju i energiju sa aktuelne turneje, u sklopu koje bend promoviše svoj deveti po redu studijski album „Neumeren u svemu“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here