Trust – novi album britanskog producenta i kantautora Christopher Michael Taylor-a, znanog kao SOHN, sada je pred nama. Nakon albuma „Rennen” iz 2017., Trust sa, do sada objavljenim singlovima,“I Won’t,” “M.I.A.” “Segre” i “Figureskating, Neusiedlersee “ i označava seizmičku promenu u percepciji i smeru za solo izvođača, što je odjek njegove nove odgovornosti kao oca troje dece.

„Osetio sam ovu vrstu otvorenosti koju ranije nisam osećao i shvatio sam da više ne mogu sam – nedostajalo mi je zajedništvo i prijateljstvo, u životu ali i kreativnom procesu“, kaže SOHN.

 

Po prvi put u svojoj decenijskoj karijeri SOHN je pozvao druge da mu pomognu da oživi novi album, vraćajući se u L.A. (gde je snimio Rennen, njegov drugi album iz 2017.g.) da radi sa ingenioznim američkim producentima i muzičarima kao Yakob (pevač i producent), Mike Sonier , Jesse Boykins III (američki producent i kantautor), multiinstrumentalista Ryan Linvill, Noah Le Gros i Emile Mosseri (američki kompozitor i pijanista) . Zajednica, intimnost, porodica i otvorenost su ključne teme za Trust, dok britanski producent razmišlja o svom prošlom životu u Beču („Figureskating, Neusiedlersee“) i sadašnjoj stvarnosti u borovim šumama Katalonije („Montardit“, „Segre“) . Otvarajući svoj kreativni proces drugima, Tejlor tj. SOHN poziva slušaoca da doživi njegov najintimniji i lični rad do sada:

„Na Tremors [debi albumu iz 2014.] je bilo kao da sam iza stakla, ali Trust se oseća kao da sediš u toj prostoriji, i to ne samo sa mnom; ti sediš u sobi sa mnom, nekim muzičarima, nekim prijateljima.”

Vinil albuma Trust, za 4AD, ukazaće se 4. novembra.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here