Nakon objavljenog 40. albuma popraćenog s dva singla i izdavanja nove knjige, kao kruna za početak ove uspešne 2019. godine došla je i potvrda od strane publike:
Zagrebački gala koncert Zorana Predina u Lisinskom, naslovljen “Ljubavnik iz ormara” je rasprodat!


Baš kao najlepše svile i fina odela “iz ormara” ovaj “ljubavnik muzike” će izvući najepše hitove iz njegove 40 godina duge karijere, a povodom ovog posebnog glazbenog druženja, u Lisinskom će, 7. marta premijerno predstaviti i neke od najrecentnijih pjesama.

Kreativno bogatstvo jednog od najznačajnijih novovalnih kantautora traje već 40 godina te je i dalje je u punom zamahu. U godini u kojoj slavi 40 godina svoje karijere, Zoran Predin objavio je i svoje 40. studijsko izdanje. Za najnoviji album “Zoran pjeva Arsena”, objavljen krajem veljače u izdanju Croatia Records, Predin je, kao Arsenov prijatelj, kolega i srodna poetska duša, iz njegovog šarolikog opusa odabrao 12 pjesama od kojih su dvije već predstavljene kao singlovi: “Kuća pored mora” i “Pamtim samo sretne dane“. Ovo izvanredno djelo nastalo je u suradnji s Damirom Kukuruzovićem i pratećim bendom Django Group, dok se kao poseban gost na albumu pridružio i naš slavni pijanist Matija Dedić. Damir Kukuruzović, Django Group i Matija Dedić će, uz naravno – Lačni Franz i posebnu gošću iznenađenja – Anju Rupel iz grupe Videosex, uveličati i slavljenički gala koncert u Lisinskom.

Svestrani umetnik nedavno je objavio je i novu knjigu “Glavom kroz zid” u izdanju Frakture.  Sarađivao je s brojnim muzičarima, okušao se u raznim muzičkim stilovima, pisao muziku za pozorišne  predstave i filmove te nastupao po cijelom svijetu, no kako sam kaže – najbolje tek dolazi!

Veliki koncert, šarmantno drskog naslova “Zoran Predin – Ljubavnik iz ormara” održat će se večeras, 07. marta s početkom u 20 sati. Svako sjedalo u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog bit će ispunjeno te nema sumnje kako će Zoran Predin, zajedno s njegovim glazbenim gostima, publici u rasprodanoj velikoj dvorani priuštiti vrhunsko koncertno iskustvo i nezaboravnu večer.
 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here