Alter-rock bend Nord iz Rijeke, aktuelni pobednik Demofesta, objavio je novi video-singl, ovoga puta za pesmu “So Alive” sa nadolazećeg albuma “Play Restart”, čije su snimanje dobili kao nagradu upravo na poznatom banjalučkom festivalu demo bendova.


 NORD - promo

Vođen DIY filozofijom, spot za pjesmu “So Alive” je osmislio i isproducirao sam bend te su ga snimili, režirali i montirali zajedno sa riječkim kinematografom Reneom Gallom, premijeru je doživio putem muzičkog portala Muzika.hr. Glavnu ulogu, oko koje se vrti radnja spota, iznijela je Ivana Kalc, riječka plesna umjetnica i koreografkinja.

Spot je osmišljen kao plesna predstava na kojoj su jedina publikačlanovi benda. Kalc svojim nastupom utjelovljuje energiju i zajednički duh benda, a bend ima priliku vidjeti uživo svoj ‘koncert’.

Čeka nas veoma uzbudljivo ljeto, završetak snimanja debi albuma, zanimljiva vokalna suradnja i nastupi na nekoliko velikih festivala u regiji”, kaže Mihael Prosen, frontmen Norda, dodajući da je nakon ovog uspješnog snimanja bend odlučio snimiti video-singl za svaku pjesmu sa nadolazećeg albuma.

U nastavku su zakazani nastupi benda Nord u regiji:

13.06. Danube Rock Festival (Galati, Rumunija)

22.06. InMusic Festival (Zagreb, Hrvatska)

23.06. Riječka Zvečka vol.2 (Rijeka, Hrvatska)

23.07. Demofest (Banjaluka, BiH)

Više o informacija možete pronaći OVDE .

Nord će album “Play Restart” predstaviti uživo publici Demofesta posljednje festivalske večeri. Ovogodišnje, deveto izdanje Demofesta biće održano od 21. do 23. jula u Banjaluci.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here