Dosta je gunđanja, jadanja i prigovaranja! Vreme je za pokret! Dve godine nakon objave pandemijskog albuma „Ilica“, Elemental zatvara krug svojom novom poletnom pesmom „Dvojka“.

Kombinacijom elemenata koji donose pozitivnu atmosferu, gitarskim uvodom i vitalnim ritmom, Elemental usred zime prkosi užasima januarske depresije i u drugi mesec 2022. ulazi apsolutno vedro i razigrano.

foto: Kristijan Smok

Svima nam nedostaje bliskost, zagrljaj i da nekoga jednostavno uhvatimo za ruku. Ovu nit vodilju kamerom je savršeno uhvatio dugogodišnji saradnik benda, Kristijan Smok, koji je režirao muzički spot za „Dvojku“. Crno-belom tehnikom prati dvoje mladih skejtera koji jedre gradom na svojim daskama u potrazi za balansom i bliskošću, s potrebom za dodirima u vremenu distance. Nemoguće je ne primetiti njihove senke. Oko nas su dvojnosti, ali fokus treba prebaciti na dobre stvari. Da nema sunca, ne bismo videli ni senke, zar ne?

“Lijepo je kad je čovjek samostalan i kad stoji na svojim nogama, kad zna kamo ide i kad radi na sebi, ali je nekako slađe kad imaš nekog tko ti je oslonac i kome si ti oslonac, nekoga tko s tobom može podijeliti dane, bilo da se radi o ljubavnom, prijateljskom, poslovnom, kakvom god odnosu. Sada, više nego ikada nam je kristalno jasno koliko nam treba naše društvo, koliko trebamo jedni druge i koliko nam zapravo nedostaje prisutnost druge osobe. Nadam se da će ljudi pronaći neku svoju definiciju naše Dvojke”, rekla je Mirela Priselac Remi

foto: Kristijan Smok

S njom se složio i reditelj Kristijan Smok: „U dvoje je sve ljepše, kako život, tako i skateboarding. Drago mi je da smo uspjeli uklopiti skateboarding s ovom pjesmom.”

Od osnivanja 1998., bend je objavio osam studijskih albuma, a „Ilica“ je jedini album koji je objavljen isključivo na digitalnim platformama. Inače, album je imao čak četiri nominacije za nagradu Porin.

Ali najvažnije za publiku je da se novim singlom bend konačno vraća i na scenu, tako da će beogradska publika krajem marta moći ponovo da uživa u živom nastupu Elementala. Koncert će biti održan u okviru KONTAKT Konferencije.

„Dvojka“ je pesma kojom Elemental osnažuje! Bend vas poziva da na društvenim mrežama uz hešteg #svisuudvojci objavite na koje sve načine u ovo vreme pokazujete ljubav svojoj dvojci  – nemojte čekati Dan zaljubljenih, volite se svaki dan!

Najkreativnije će bend nagraditi poklon paketom, a za više informacija zapratite Elemental na društvenim mrežama:

FB: https://www.facebook.com/elemental.hr

IG: https://www.instagram.com/elementalbend/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here